LÅGA PRISER ÅRET RUNT - DET BETYDER INGA KONSTGJORDA PRISHÖJNINGAR OCH BARA RIKTIGA ERBJUDANDEN PÅ WEBBPLATSEN - ALLTID!

Integritetspolicy

1. ALLMÄNT

1.1 Denna policy om behandling av personuppgifter ("integritetspolicy") beskriver hur BOBO ApS, Org. Nr. 37348902 ("Bobohome.se", "oss", "vår", "vi") samlar in och behandlar information om dig.

1.2 Integritetspolicyn gäller för personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi samlar in via bobohome.se webbplats, www.bobohome.se ("webbplatsen").

1.3 Bobohome.se är dataansvarig för dina personuppgifter. Alla förfrågningar till Bobohome.se kan göras via kontaktuppgifterna som anges under § 7.

2. VILKA PERSONUPPLYSNINGAR VI SAMLAR IN, FÖR VILKA SYFTEN OCH RÄTTSLIG GRUND FÖR BEHANDLING.

2.1 Ingen personlig information registrerad på Bobohome.se kommer vid något tillfälle att överföras eller säljas.

2.2 När du besöker webbplatsen samlar vi automatiskt in information om dig och din användning av webbplatsen, t.ex. om vilken typ av webbläsare du använder, vilka söktermer du använder på webbplatsen, din IP-adress, inklusive din nätverksplats och information om din dator.
2.2.1 Syftet är att optimera användarupplevelsen och webbplatsens funktion, samt genomföra riktad marknadsföring, inklusive retargeting via Facebook och Google. Denna behandling av information är nödvändig för att vi ska ta tillvara våra intressen av att förbättra webbplatsen samt visa dig relevanta erbjudanden.
2.2.2 Den rättsliga grunden för behandlingen är artikel 6.1 i EU:s personuppgiftsförordning. 1, bokstav f.

2.3 När du köper en produkt eller kommunicerar med oss ​​på webbplatsen samlar vi in ​​den information du lämnar, t.ex. namn, adress, e-postadress, telefonnummer, betalningssätt, information om vilka produkter du köper och eventuellt har returnerat, leveransförfrågningar, och information om den IP-adress från vilken beställningen gjordes.
2.3.1 Syftet är att vi kan leverera de produkter du har beställt och i övrigt uppfylla vårt avtal med dig, bland annat för att kunna hantera dina rättigheter att returnera och annonsera. Vi kan även behandla information om dina köp för att uppfylla lagkrav, inklusive för bokföring och redovisning. Vid köp samlas IP-adressen in för det ändamålet och för att tjäna vårt intresse av att kunna förhindra bedrägerier.
2.3.2 Den rättsliga grunden för behandlingen är artikel 6.1 i EU:s personuppgiftsförordning. 1, bokstäverna b, c och f.

2.4. När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev samlar vi in ​​information om ditt namn, e-postadress och ev mobilnummer.
2.4.1 Syftet är att kunna leverera nyhetsbrev till dig.
2.4.2 Den rättsliga grunden för behandlingen är artikel 6.1 i EU:s personuppgiftsförordning. 1, bokstav f.

3. MOTTAGARE AV PERSONLIG INFORMATION

3.1 Uppgifter om ditt namn, adress, e-post, telefonnummer och ordernummer samt specifika leveransförfrågningar lämnas vidare till BRING eller transportören som levererar de köpta varorna till dig. Vid köp av ej lagerförda varor kan nämnda uppgifter lämnas vidare till tillverkaren eller säljaren av den aktuella produkten, som i så fall står för leveransen.

3.2 Information kan lämnas till externa partners som behandlar information för vår räkning. Vi använder externa partners för bland annat teknisk drift och förbättringar av hemsidan, utskick av nyhetsbrev och riktad marknadsföring, inklusive retargeting, samt för din bedömning av vårt företag och våra produkter. Bland annat lämnas uppgifter om ditt namn och e-post till den personuppgiftsansvarige på Trustpilot för den information som lämnas. Dessa företag är databehandlare och under vår instruktion och behandlar data som vi är dataansvariga för. Databehandlare får inte använda information i något annat syfte än att uppfylla avtalet med oss ​​och är föremål för sekretess om dessa. Vi ingår skriftliga databehandlaravtal med alla databehandlare som behandlar personuppgifter för vår räkning.

3.3 Några av våra databehandlare, inklusive Google Analytics by Google LLC. Och Facebook Inc. Är etablerad i USA. Vi använder EU-kommissionens standardformulär (Standard Contractural Clauses, SCC) som grund för överlåtelse. SCCs fungerar också som en nödvändig garanti för dataskydd.

4. DINA RÄTTIGHETER

4.1 För att skapa transparens kring behandlingen av dina uppgifter måste vi som personuppgiftsansvarig informera dig om dina rättigheter. Du har rätt till insyn, rättelse, radering, begränsad behandling, dataportabilitet, invändning samt att klaga.

4.2 Om behandlingen av personuppgifter grundar sig på ett samtycke kan detta samtycke alltid återkallas.

4.3 Om du vill utnyttja en eller flera av dina rättigheter, eller vill höra mer om dina rättigheter för att ta reda på om du ska utnyttja dem, kan du när som helst kontakta oss genom att skriva ett mail eller ringa oss. Du hittar kontaktuppgifter under § 7.

5. RADERING AV PERSONUPPGIFTER

5.1 Personuppgifterna lagras endast så länge som är nödvändigt i förhållande till de ändamål för vilka uppgifterna behandlas. Om du har några frågor i detta sammanhang kan vi kontaktas när som helst. Du hittar kontaktuppgifterna under § 7.

6. SÄKERHET

6.1 Vi har implementerat lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder mot oavsiktlig eller olaglig förstörelse, förlust, ändring eller försämring av personuppgifter, samt mot obehörigt avslöjande eller missbruk.

6.2 Endast anställda som har ett verkligt behov av att få tillgång till dina personuppgifter för att kunna utföra sitt arbete har tillgång till dem.

7. KONTAKTINFORMATION

7.1 BOBO ApS är dataansvarig för de personuppgifter som samlas in via webbplatsen.

7.2 Om du har några frågor eller kommentarer om denna integritetspolicy eller vill använda dig av en eller flera av dina rättigheter som beskrivs i avsnitt 4 kan du kontakta:

BOBO ApS

CVR: 37348902
Företagsadress: C.A. Olesens Gade 4, 9000 Aalborg, Danmark
Lageradress: Hesthøjvej 16, 7870 Roslev, Danmark
Tel: +46 77 421 88 04
E-post: bobo@bobohome.se

8. Ändringar i integritetspolicy

8.1 Du har alltid möjlighet att se den aktuella versionen av vår Integritetspolicy via hemsidan.

9. Versioner

9.1 Detta är version 2 av Bobohome.se:s Integritetspolicy daterad 2022-03-25.

 

image
image
image
Behöver du hjälp?

Vi är redo att hjälpa dig med alla dina frågor

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
Fråga
oss
arrow
arrow 1
Behöver du hjälp?
logo

Hej på dig! 👋🏼

Vi har öppet från 8.00 till 22.00 varje dag, även på helgerna! Kontakta oss och låt oss hjälpa dig med ditt nästa inredningsköp.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋🏼
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo