LÅGA PRISER ÅRET RUNT - DET BETYDER INGA KONSTGJORDA PRISHÖJNINGAR OCH BARA RIKTIGA ERBJUDANDEN PÅ WEBBPLATSEN - ALLTID!

wide image

Om BOBO

Det var så det började

Historien började redan 2008. Här startades den som en fysisk möbelbutik av far & son, som hade erfarenhet från möbelhandeln och efter ett tag valde de 2010 att göra en webshop som byggdes upp kring deras fysiska Butik.

 

Detta koncept pågick fram till 2015, då de valde att gå andra vägar.

I det avseendet lades verksamheten ut till försäljning och när vi gick med tanken på att starta något var ett övertagande av BOBO värt att överväga.

 

Vi har erfarenhet från onlinedelen och kommer från en självständig familj, som alltid har haft med möbler att göra, så det var vettigt att slå till – men med en något annorlunda plan för vad BOBO ska/skall utveckla i framtiden.

 

Vart vi är idag och vart vi är på väg

Idag har vi ett stort lager i 7870 Roslev, Denmark med tillhörande kontor, dit all vår verksamhet och kundservice utgår ifrån.

 

Dessutom har vi ett kontor i Aalborg, varifrån vi gör allt vårt innehåll på sociala medier, till bloggen och i övrigt all vår marknadsföring, utveckling av butik och sortiment. Här jobbar vi mycket med flera olika studier i Aalborg, där vi har flera studiearbetare och praktikanter engagerade, som kommer med färsk kunskap och inspiration, vilket är en enorm del av att följa den ständiga utvecklingen, och vi skulle inte klara oss utan.

Vi har idag försäljning i Danmark, Grönland, Färöarna och Sverige och planen är att starta upp i flera länder.

Vi har stora ambitioner. Drömmen är att bli Nordens största och bästa möbelwebbshop.
 

 

Det bredaste och mest unika urvalet

Vi vill erbjuda Nordens bredaste utbud av möbler i kombination med unika föremål som du inte hittar någon annanstans.

Dessutom ska det vara enkelt, smidigt och säkert att handla möbler på nätet. Därför hittar du alltid på vår hemsida:

 

- Flexibla leveransalternativ

- Hjälpsam och personlig service

- Bra och rättvisa priser - alltid

 

Idag har vi mer än 20 000 olika varor i butiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De bästa hälsningarna

 

Nicolai Østergaard

Innehavare

 

Underskrift Nicolai

 

Christian Østergaard

Innehavare

 

Underskrift Christian

 

 

 

 

Læs mere

 

 

Team BOBO

Nedan kan du se oss alla sitta bakom skärmen och varje dag jobba för att göra möbelköp till en bra, inspirerande och enkel upplevelse.

 

Nicolai

Ägare

nicolai@boboonline.dk

Nicolai ser till att vi alltid har nyheter på de virtuella hyllorna. Dessutom nya satsningar, utveckling av butiken, marknadsföring, kundservice, lagerarbete och diverse.

Christian

Ägare

christian@boboonline.dk

Christian håller reda på  vår avdelning i Aalborg och har huvudansvaret för vår marknadsföring och export.

Line Olsen

Logistik och kundeservice

line@boboonline.dk

Line står redo i kundtjänst för att hjälpa till och dessutom är hon en del av vår logistikplanering. Hon är positiv och hjälpsam, och försöker alltid hitta den bästa lösningen för dig som kund.

Jeppe Strøm Dahl

Lager och logistik

Jeppe@boboonline.dk

Jeppe har huvudansvaret för lagret, och ser till att alla möbler packas i tid, så att vi kan få iväg dem till våra kunder.

Alexander Østergaard

Produkter

 

Alexander förbereder nyheter för butiken från våra många varumärken. Han hjälper till att se till att vårt sortiment alltid är uppdaterat och att vi alltid har de senaste varorna på näthyllorna.

Helle Bechmann

Copywriter

 

Helle gör produktbeskrivningar och kvalitetskontroller av varor i butiken. Hon är väldigt kreativ och ser till att skriva inspirerande och informativa produkttexter.

Malte Jeppesen Godsk

Digital business student

 

 

Malte hjälper till att planera många av våra leveranser. Dessutom hjälper han kunder via mejl, chatt och telefon, han är leende och hjälpsam och inte rädd för att vidta åtgärder, därför hjälper han också till på lagret vid behov.

Rikke Larsson

Logistik

rikke@boboonline.dk

Rikke ansvarar för att logistiken fungerar och att du som kund hålls väl informerad om dina leveranser. Hon ser till att vi får in och ut varorna i tid, och att allt stämmer, så att du som kund får dina varor i tid.

Maja Bertelsen

Marknadsföring

 

 

Maja sitter till vardags med marknadsföring på vårt kontor i Aalborg. Hon har bland annat stor känsla för sociala medier (så skynda på och följ oss). Hon ansvarar även för designen av hemsidan, med målet att ge dig en så bra shoppingupplevelse som möjligt.

Jeanne Bang

Eksport

Jeanne@boboonline.dk

Jeanne jobbar med exportdelen av BOBO. Vi har ambitioner att sälja möbler till hela Skandinavien och det är just här Jeanne kommer in i bilden. Så se upp med skandinaviska.

 

Kunderna först och främst

För att vara det bästa stället för dig att handla kräver det såklart också att du får den bästa kundservicen.

Lyckligtvis visar våra recensioner på Trustpilot att vi inte är helt slut på hampan med denna ambition. Med ett Trustscore på 4,6 är vi en av de online möbelbutiker som för närvarande. har de bästa recensionerna, vilket är något vi är stolta över.

Detta är oerhört viktigt för oss då vi vet att det är ett stort beslut att köpa möbler online.

Vi gör en dygd av att du alltid får info hela vägen från beställning till leverans och att du kan få snabb och professionell hjälp via telefon, mail och chatt om du behöver det.


Om det är perioder då det är extra mycket har vi ett upplägg som gör att vi snabbt kan sätta fler personer på uppdraget, vare sig det är på lagret eller på kundtjänst. Det betyder att du alltid kan förvänta dig snabba svarstider och hjälpsam service – året runt.

 

wide image

Följ oss på sociala medier

Håll utkik för att få inspiration till din inredning, se de många nyheterna som kommer till sajten varje vecka och för att följa vår vardag.

 

Vi sponsrar

 

Vi stödjer

 

Team Rynkeby  
 

 

 

 

Vi är medlem i

 
 
 

 

image
image
image
Behöver du hjälp?

Vi är redo att hjälpa dig med alla dina frågor

Til top

Er du fra Færøerne?

Få vist priser inkl. indfortoldning, levering og færøsk moms

Shop nu
Fråga
oss
arrow
arrow 1
Behöver du hjälp?
logo

Hej på dig! 👋🏼

Vi har öppet från 8.00 till 22.00 varje dag, även på helgerna! Kontakta oss och låt oss hjälpa dig med ditt nästa inredningsköp.

agent
Nicolai Østergaard clock Nogle få minutter
logo
agent
Hej 👋🏼
agent
Vidste du at vi altid har:
✓ Åbent på chatten 8-22 alle dage
✓ Gratis fragt til døren v. køb over 499 kr.
✓ Tryghedsgaranti
✓ og prismatch? 🥳
agent
Er der noget vi kan hjælpe dig med? 😊

Nicolai Østergaard

Hej Vidste du at ...

logo